Monday, May 12, 2014

Teisipäeval oli pereisa sünnipäev, võttis selle puhul vaba päeva, aga istus terve päeva kodus ja vaatas telekat, haha. Õhtul kui kõik koju tulid, sõime pitsat ja kooki ning andsin oma kingi üle, milleks oli M&M poest sinine põll, sest ta teeb kogu aeg süüa ja mingi naistepõllega, niisiis mõtlesin et tal võiks enda pōll olla. Ta oli kingi üle väga õnnelik ja ütles, et see on asi, mida ta endale ise ka M&M poest ostaks. Veel küsis, et kas märkasid, et mitte keegi teine ei teinud talle kinki ega isegi mitte kaarti? Ta oli väga väga kurb ja pettunud. Siis ma mõtlesin küll, et kui ikka on sünnipäev, siis see päev peaks olema eriline kõigi jaoks, ei loe kui vana sa oled. Üldsegi iga sünnipäev mis siin on olnud, tunnen rõõmu enda sünnipäevade üle mis mul olnud on, sest ma olen alati ennast tõeliselt erilisena tundnud enda sünnipäevadel. Siin on sünnipäevad nii muuseas.. hommikul vaid öeldakse Palju õnne ning õhtul antakse paar kinki üle, vahepeal isegi ei pakita neid ära..

Oleme Lauraga kogu aeg tahtnud mingisse klassi minna jõusaalis, aga siiani pole jõudnud. Kolmapäeval jõudsime esimest korda ja appi! Vot see oli alles trenn. Esimese kümne minutiga higistasin nagu jookseks maratoni 40-kraadises kuumuses, päris tõsiselt kohe. Trenniks oli mingi cardio training, tantsisime ja liikusime hantlitega ja ilma, päris hästi mõjus ikka igale poole. Kui see 45-minutiline trenn läbi, läksime ujuma 15ks minutiks ning hiljem mullivanni lõõgastuma. Lihtsalt armastan selliseid tööpäeva lõppe, kus saan endast veel viimase energia välja pigistada ning täiesti jõuetuna voodisse magama vajuda.

Seal Baby Gym'is olen tähele pannud, kui õelad on mõned lapsed, ise veel nii väiksed, aga sellist õelust täis, lihtsalt tahavad teistele meelega haiget teha. Mu beebi on seal kõige noorem, aga kasvu poolest pole kõige väiksem, sest ta hiiglaslik beebi. Siiski need suuremad lapsed näevad, et alles hakkas kõndima jne ja siis tulevad ja lükkavad teda pikali ja viskavad kõva palliga jne, lihtsalt nii kurb. Alguses mu beebi arvates oli see naljakas, kui talle keelt näidati ja koledaid nägusid tehti, siis ma mõtlesin et oehhh pisike ei oska arvatagi, et see polnud naljaga mõeldud, aga nüüd ta hakkab nutma, sest ta saab päriselt haiget nende teiste laste pärast. Kõige rohkem ajavad mind närvi need teised lapsevanemad, kes ei tee sellest väljagi, et nende üle 2-aastane laps kiusab mu 11-kuust beebit, no tule taevas appi, juu siis pole ikka vanematele ka mõistust antud ja pärandus edasi nagu näha.. Nii need ennasttäis õeluskotid kasvavadki ja vanemad muudkui kiidavad takka, kui head ikka nende lapsed on.

Reede õhtul tuli Laura järgi, käisime võtsime 7-elevenist jääkohvi ning siis kinno. Ostsime kõigile piletid ära ja jäime tüdrukuid ootama kes muidugi alati hilinevad, niiet pidime hilisemale seansile minema ja sinna saime ka teise ritta kohad. Kui Anka, Julica ja Adeline tulid, ostsime juua ja kommi kaasa ning 9:50pm seansile. Filmiks "Neighbors", mida olime juba 3 kuud meeletult oodanud ja jäime kõik rahule, naerda sai terve filmi ja Zac Efron ikka uskumatult hea näitleja + parim keha :D Jutustasime veel Lauraga tunnikese autos, kirusime oma Au pairi elu ning kuskil 1 ajal sain koju ja tuttu.

Laupäeval lebotasin kodus, vaatasin Eurovisiooni ja hiljem "How i met your mother" ning õhtul Lauraga Westwoodi, ülikoolilinnakusse. Käisime seal ringi, lootsime et kohtame toredaid inimesi, aga avastasime, et neil seal peod neljapäeviti ja laupäeval kõik õpivad, haha. Käisime siis imeheas bakerys, kus oli mingi kilomeetri pikkune järjekord(mõned lugejad kindlasti mäletavad, et minu sünnipäeval käisime seal pereisaga ka), ostsime imehäid küpsiseid, mis on tõesti to die for! ning ice cream sandwichi, millest pilt ka allpool ja oli samuti mega hea. Kohtusime mingite mexican beanidega ka, aga ei pakkund pinget haha, liikusime parem koju ära, CVSist ja Ralphsist ka tegelikult enne läbi, oli mõndasid asju vaja osta.

Pühapäeval ärkasin kell 12 päeval, täitsa ulme, olen jälle unekotiks hakanud. Käisin jõusaalis ning pärast sollis esimest korda siin, mis oli Eesti omadega võrreldes ikka väga logu ja algeline. Täitsa lebotamise nädalavahetus vahelduseks, sest neid on ju ka vaja :)

Sünnipäeva pitsa
Image and video hosting by TinyPic

Ükspäev tegin endale esimest korda mac and cheese'i, minu üllatuseks oli megahea ja kindlasti teen veel
Image and video hosting by TinyPic

Ükspäev oli selline isu lõuna ajal..
Image and video hosting by TinyPic

#22JumpStreet, ei jõua ära oodata enam
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Õiged jääkohvi topsid olid otsa saanud, niiet saime poole suuremad topsid sama hinnaga:D
Image and video hosting by TinyPic

How cool is that!? nagu filmis
Image and video hosting by TinyPic

Ice cream sandwich
Image and video hosting by TinyPic

No comments: