Wednesday, March 5, 2014

Oscars

Heii armsakesed, juba plirts-plärts-märts käes, minu sünnipäeva kuu! Alati armastanud märtsi :)
Viimasel ajal pole miskipärast üldse seda kirjutamisetuhinat peale tulnud, pole nagu tuju selleks ja muidugi ka aega.. Nädala sees ainult töö-töö, peale tööd kui suudan end liigutada siis trenni ja koju magama..

Eelmine nädal oli siis "California talv" ehk 3 päeva sadas vihma. Tekitas täitsa koduse tunde, sest see oli siinoleku jooksul esimene korralik vihm, need paar varasemat tibutamist polnud küll minu jaoks mingi vihm, kuigi siinsete inimeste jaoks juba torm ja eelmine nädal lausa katastroof :D Pereema ostis kõigile uued kummikud ja vihmakeebid ja vihmavarjud lausa. Ja nüüd jäävad lihtsalt seisma, sest nüüd hakkas ametlikult kevad! Kõik õitseb ja lõhnab ja üldse kõik on nii mõnna. Iga päev väljas jalutamast tulles on põsed mõnusalt roosad, päike hakkab nii hästi peale siin. Käevarred on mul juba täitsa pruunid, keha kõrvale pannes korralik kontrast ehk siis norm pompsipäevitus juba vaikselt.

Reede õhtul tulid Laura ja Adeline järgi mulle, sõitime Calabasasesse(Kardashianid elavad seal teatavasti!!!!), kuna iga kord meie sõbranna Julica sõidab siia meie juurde, siis seekord otsustasime, et sõidame ise tema juurde, et ta ei peaks alati sõitma. Teekond on kuskil 35min pikk, aga vihmaga läks kauem muidugi. Napilt jõudsime täpselt kino ajaks kohale ja õnneks polnud palju inimesi kinos, niiet saime väga head kohad. Nachod sokolaadid kommid cocad kaasa ja filmi nimega Non-Stop nautima. No väga põnev oli igaljuhul, mul olid närvid nii pingul kogu aeg, täiesti teist masti film mida siiani vaadanud oleme. See peaks Eestis ka juba olema, niiet minge vaatama, kellele actionmovied meeldivad.

Laupäeval vaatasin hommikul Eesti Laul 2014, Randoga siis kommenteerisime kõike ja kõiki ja üldse kohati oli nii piinlik vaadata.. Tanja võidulaul oli ainus eurovisioonilik lugu, aga meenutas väga Loreeni Euforiat ja P!nk'i Try'd, ehk siis paljajalu ja see tants selle noormehega jms. Aga no loodan et Euroopale meeldib ja ei arva, et Loreeni jäljendus, muidu ju üsna tempokas lugu ja puha. Kell 1 pidin last hoidma, laupäeval!! Sellega siis selline lugu, et pereema esmaspäeval saatis sõnumi, et kas saad järgmine laupäev last hoida kella ühest kella kolmeni, ehk siis 2h, ma ütlesin et okei ikka, plaane veel pole. Reedel saatis sõnumi, et kas homne lapsehoidmine on ikka jõus? Mul oli nagu eeee misasja, järgmine nädal ju. Aga ei, tema oli sellest nädalast rääkind, aga ütles 2x et järgmine nädal ja 2 tunnist sai 4,5h, must love au pair job jne. Käisin siis poes beebiga, ostsin kartulisalati jaoks materjali ja Leedu poest õhtuks Estrellasid ning endale söögiks pelmeene ja milkat. Koju jõudes beebi tuttu ja salatit tegema. Kartulid olid väga imelikud ja rikkusid salati ära, muidu üldjoontes oli üsna sama maitsega nagu Eestis. Pool 6 tuli lõpuks hostema koju ja ma siis ruttasin Laura juurde, vihma muidugi hakkas sadama kui ma sõitma pidin ja kõik sõitsid muidugi poole aeglasemalt ka kui tavaliselt, aga noh vähemalt kardavad, mitte ei kihuta ja ei satu õnnetusse. Laura juures vahetasime autod ning Culver Citysse La Fitnessi, tegime 1,5h trenni ning Laura juurde tagasi, Adeline oli sinna jõudnud, võtsime tema peale ja trenniriietega Ralphsi shoppama, laenutasime 2 filmi õhtuks ja ostsime head paremat snäkki. Otsustasin, et jään ka ikka ööseks ja kuna emal oli pühapäeva hommikul autot vaja, siis viisime selle talle tagasi ning tulin Lauraga tagasi ning meie filmiõhtu võis alati! Esimeseks filmiks oli Last Vegas, mis kuulduste järgi pidi hea film olema, niiet minu ootused olid üsna kõrged, aga terve film ma mõtlesin, et kunas midagi ägedat juhtub ja kunas põnevaks läheb ja lõpuks ei läinudki, niiet mulle ei meeldinud väga. Teine film oli Bad Grandpa, mida mina juba sügisel näinud olin, aga teised pole veel näinud, aga mul ei olnud midagi uuesti vaatamise vastu, sai naerda taaskord. Adeline läks siis koju ja me koristasime ning sättsime ära tuttu. Sain oma panda ka kaissu, igatsesin juba.

Pühapäeva hommikul otsustasime, et läheme Hollywoodi Oscarsi galale, kuhu kuulsused siis saabuvad ja neid näha saab. Mulle meeldivad spontaansed plaanid! Jõudsime kohale 12 ning saime üllatavalt lähedale, täpselt meie tagant enam ei lastud inimesi sisse sinna, niiet meil väga vedas. Staarid hakkasid saabuma kuskil kell 3, enne seda surime igavusse ja mängisime mänge, Laural on telefonis see mäng kus paned telefoni oma näo ette ja sinna tuleb siis mingi nimi või film vms ja teised peavad talle seda seletama, sai veits naerda ja inimesed meie ümber kõik aitasid meil seletada ja olid väga huvitatud sellest :D Lõpuks hakkasid staarid saabuma, siis läks asi põnevaks kah. Iga kord kui auto saabus, siis kõik olid nii pinges et no kes sealt siis välja astub. Mõned tuntumad nimed keda siis oma silmaga nägin: Channing Tatum(L), Zac Efron(L), Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Jonah Hills, Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Jared Leto, Will Smith, okei rohkem hetkel ei meenu, aga no saate aimu et täitsa kuulsused ikka. Lõpuks kell 5 olid kõik staarid kohal, niiet kiirustasime ruttu minema, et Oscarite alguseks koju jõuda, Starbucksist soe jook veel kaasa, Ralphsist snäkki juurde, filmid tagasi ning Laura juurde, jõudsime täitsa kenasti alguseks kohale jeeii. Vaatasime seda siis pea õhtul 10ni, olime väga kurvad, et DiCaprio JÄLLE Oscarit ei saanud, lihtsalt uskumatu, pole sõnu enam..

Mõned asjad, mida olen tahtnud mainida:
- Adeline on uus au pair meie vana sõbra Jilli peres. Jil läks rematchi ja ta nüüd Virginias. Ta on Prantsusmaalt pärit ja väga tore tüdruk, kuna ta siin uus, siis tahame ta olemise ikka meeldivaks teha ja teda enda tegevustesse kaasata :)

- Laupäeval sain oma päris load postiga kätte. Pilt on muidugi mega kohutav, sest pilt tehti kui läksin kirjalikku testi tegema ehk ma ei teadnud, et pilti tehakse, olin siis ilma meigita, sassis ja mitte kõige kaunimate juustega, eestlasele kohaselt dokumendi fotol ei naerata(ei teadnud et siin naeratada võib:D), välk sähvatas ka nii kõvasti et silmad loojas.. No ei ole ilus. Aga ülikiirelt sain kätte ikka, täpselt nädalaga. Mainiks ära, et Laura tegi enda sõidueksami 10. detsember ja siiamaani ootab oma lube..

- Eelmine nädal sõitsime ringi tüdrukutega ja vaatasime, et ristmikul mingi õnnetus juhtunud, sõitsime vaikselt lähemale ja nägime, et vanem meesterahvas oli pikali maas, politseinikud ümber, täpselt pea kujuline auk klaasis mis oli verine ning klaas jooksis igale poole edasi täielikuks ämbliku võrguks.. See teeosa oli väga väga lai, 3 rida ühelpool, 3 teiselpool ja ma lihtsalt ei saa aru, kuidas sa saad ristmikule nii kiiresti keerata, et keset teed kõndiva inimese alla ajad, pead olema kas täiesti pime või oma nutitelefonis istuma vms.. Noor naine oli igaljuhul roolis ja kiirabi saabus ikka palju hiljem. Imelik, et politsei tuleb 10min varem kui kiirabi.

Okei rohkem jälle ei meenu :D peab vist tihedamini blogi kirjutama, et kõik juhtumid siia kirja saaksid..



Ostsin õhtuks kaloreid
Image and video hosting by TinyPic

Terve pikk kapipealne oli sööki täis.. osa veel voodipeal kah
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Siia siis saabusid autod, vahepeal tuli väga palju korraga ja ei näinudki kõiki staare keda oleks tahtnud..
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kui see lendab kuskil, siis teada värk et kuskil toimub mingi üritus
Image and video hosting by TinyPic

Turvamehi oli ka ikka igalpool
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mu fäänsi nätsupakk
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic



No comments: