Tuesday, October 22, 2013

Tallinn ja viisa intervjuu

Nonii. Esmaspäev siis startisime empsiga kl 16 kodust Tallinna poole, et enne pimedat juba kohale jõuda(pimedas ei ole ju üldse nii tore sõita). Sõit läks üsna kiirelt, kuna ilm oli nii ilus ja siis sai ainult loodust imetletud ja raadiost tulid ka ainult head laulud. Tallinna jõudsime kuskil pool 7 õhtul vist? Käisime poes ning siis minu tädi juurde, kus ööbisime. Jõime veini ja sõime juustu ja tegime nalja. Täditütrega oli snapchat väga pop koht :D

Hommikul ärkasin juba 7:30 kuna kõik liikusid juba varakult ringi, voodist ma muidugi ei tõusnud nii vara. Meie Sandraga liikusime 10.30 kodust ära, kuna viisa intervjuu ajaks oli 11:20. Jõudsime saatkonda juba kell 11. Algul pidin siis piiksuvast aparaadist läbi minema, kust sain piiksumata läbi, telefoni jätsin sinna hoiule, seda ei võinud kaasa võtta. Sees ootama pidin max 5 min, kuna seal oli veel 3 inimest. Kui tädi mind kutsus, andsin talle oma paberid ära ja ise jäin kulleripaberit täitma, millega saadetakse viisa ning pass koju. Järsku ütles mehehääl kõlaritest "DŠEIN VEIDAI" või midagi sellist, päris naljakas oli :D Onu küsis minult inglise keeles kuskil 4 küsimust, andsin sõrmejäljed ja soovis mulle edu, juhhuuu. Intervjuu edukalt ja kiirelt läbitud. Nii hea, et ei pidanud tühja passima, kuigi olin ise varem kohale läinud kui mind kutsuti.

Ühesõnaga, kõik mu paberimajandus läks ilusti korda, kuigi kartsin küll, et raudselt mõni paber puudu, aga ei, sain hakkama ikka. Nüüd siis ainult jäänud veel viisa ja passi ootamine ning peale seda vaid lennu ootamine. Sounds good.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

No comments: