Monday, June 2, 2014

Beebi esimene sünnipäev

Esmaspäeva õhtuks oli meil plaanitud kinoskäik tüdrukutega, ehk siis viimane kohtumine, enne kui Anka ära kodumaale sõidab. Alguses lubasid kõik tulla, ehk umbes 10 tüdrukut peale meie, lõpuks olimegi ainult mina, Laura, Anka ja Nikita.. Ei lasnud sellest tujul langeda. Filmiks valisime "X-Men: Days of Future Past", mis tuli välja eelmine reede. Natukene pikk oli(2,5h), aga muidu täitsa põnev ja kaasahaarav. Seekord ostsin endale kaasa muffini ja kakao, mis ei käi üldse kinoga kokku, aga lihtsalt oli selline isu. Kuna kinos alati külm, siis kakao hoidis mind vähemalt soojas hihhii. Jätsime siis Ankaga hüvasti, esimene hüvastijätt, jube mõelda kohe, et ei näegi enam kunagi.

Kolmapäeva õhtul käisime Lauraga trennis. Jooksime veidi, ujusime ning lõpetuseks käisime saunas! Pole juba 7 kuud saunas käinud ja oi kui hea oli. Siin muidugi ei ole nii kuum saun nagu meil Eestis ja üldsegi kõik käivad trenniriietega seal, mitte alasti nagu Eestis, aga no see rohkem jõusaali saun kah ja segasaun, et natuke imelik olekski paljalt minna :D Aga ma üpriski kindel, et siin polegi sellist saunaharjumust nagu meil, kahju kohe inimestest, ei tea millest ilma jäävad :)

Reedel oli minu tibukallil beebil esimene sünnipäev, uskumatu! Juba ongi aastane. Kui ma siia tulin, oli ta alles viie kuuseks saanud ja juba ongi 12 esimest kuud tema elus täitunud. Jube mõelda kui ruttu ikka aeg läheb ja kui kiirelt pisipõnnid ikka arenevad. Ma reaalselt ei suuda temaga enam sammu pidada, lihtsalt jookseb ringi juba ja ma nagu tobu jooksen edasi-tagasi tema järel. Õhtul käisime perega Souplantationis söömas, täitsa mõnus õhtu. Koju tulles laulsime beebile sünnipäeva laulu ja lasime tal elus esimest korda kooki süüa, ta ei teadnud kohe mida sellega peale hakata ja rohkem sõi puuvilju, mitte seda kleepuvat möga, tubli tervislik poiss ikka :)

Pere ostis limonaadi tegemise masina
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuhjasin omale igast salateid taldrikusse
Image and video hosting by TinyPic

Vanaema transportis natukene halvasti kooki..
Image and video hosting by TinyPic

No comments: